50 grammos vanilia ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla vanilia ízesítésű dohány

750 FT

 
50 grammos szőlő ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla szőlő ízesítésű dohány

750 FT

 
50 grammos rózsa ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla rózsa ízesítésű dohány

750FT

50 grammos kávé ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla kávé ízesítésű dohány

750 FT

 
50 grammos jázmin ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla jázmin ízesítésű dohány

750FT

 
50 grammos earl grey ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla earl grey ízesítésű dohány

750 FT

50 grammos cardamon ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla cardamon ízesítésű dohány

750 FT

50 grammos cherry ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla cherry ízesítésű dohány

750 FT

 
50 grammos őszibarack ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla őszibarack ízesítésű dohány

750 FT

50 grammos vegyesgyümölcs ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla vegyesgyümölcs ízesítésű dohány

750 FT

 
50 grammos mangó ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla mangó ízesítésű dohány

750 FT

 
50 grammos eper ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla eper ízesítésű dohány

750 FT

 
50 grammos sárgadinnye ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla sárgadinnye ízesítésű dohány

750 FT

50 grammos narancs ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla narancs ízesítésű dohány

750 FT

50 grammos karamell ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla karamell ízesítésű dohány

750 FT

 
50 grammos sárgabarack ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla sárgabarack ízesítésű dohány

750 FT

 
50 grammos kókusz ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla kókusz ízesítésű dohány

750 FT

 
50 grammos banán ízesítésű dohány

Leírás:

Nakhla banán ízesítésű dohány

750FT

 
Szerző: gutimc  2010.05.01. 10:58 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pipapedia.blog.hu/api/trackback/id/tr891966139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása